Az első napom az iskolában nem sikerült valami kellemesre

Végre elhelyezkedtem, mint matematika és fizika tanár egy általános iskolában. Mindig is szerettem tanulni, de úgy érzem, hogy oktatni még jobban szeretek, így ez lesz az igazán nekem való munka.

Eléggé izgatott voltam az első napomon, hiszen alaposan bedobtak a mélyvízbe: rögtön négy osztály matematika oktatásáért kellett felelnem, és megkaptam még két másik osztályt is, akiknek fizikát kellett tanítanom. Ez egy kicsit soknak éreztem így rögtön az elején, de hát úgy voltam vele, hogy csak nem lesz baj, hiszen felkészültem mindenre, amennyire csak lehetett.

Az első napon aztán kiderült, hogy valami más lesz az, ami gondot fog jelenteni. A problémám forrása a bölcsességfog gyulladás, ami pont az első munkanapomon jelentkezett.

Nagyon gyorsan kerestem egy fogorvost. Végül találomra kiválasztottam a fogorvosbudapest.info fogászati rendelőjét. Ennél jobban nem is járhattam volna, mert ők nyújtották az életem legjobb fogászati ellátását.

A rendelőbe már egy előre megbeszélt időpontra érkeztem, így gyakorlatilag semmit sem kellett várnom, és a fogorvos hozzá is látott a vizsgálathoz. Szerintem érezte rajtam, hogy kissé félek ettől a helyzettől, de ő a közvetlenségével nagyon gyorsan megnyugtatott. Érzetem, hogy igazán jó kezek közé kerültem, így abszolút semmi okom rá, hogy aggódjak.

bölcsességfog gyulladás

Alapos vizsgálat alá estem, és végül az orvos azt javasolta, hogy az lesz a legjobb, ha kihúzzák a problémás bölcsesség fogat, mert csak így lehet elérni a biztos és hosszantartó megoldást.

Mivel nekem nagyon erős bölcsességfog gyulladásom volt, ezért az volt az első, hogy azt meg kell szüntetni. Ezt antibiotikummal és fájdalomcsillapítóval érte el. El kellett telnie némi időnek, mire teljesen megnyugodott a bölcsességfogam, de ekkora már legalább nem éreztem fájdalmat.

Miután a problémás fog megfelelő állapotba került, megkezdődhetett a foghúzás. Kicsit féltem ettől, de teljesen kárt volt, mert a helyi érzéstelenítőnek hála semmit nem éreztem az egészből.

A foghúzás gyorsan és zökkenőmentesen megtörtént, szinte észre sem vettem semmit az egészből.

Nagy könnyebbség volt megszabadulnom ettől a rakoncátlan fogtól. Örülök, hogy ennél a rendelőnél kötöttem ki.