STATIKUS POLCRENDSZER | RackingLog polcrendszer

Már gyerekként professzor alkat voltam

A szüleim azt mesélik, hogy már gyerekként mindent tudni akartam a világról. Olyasfajta kisgyerekként emlékeznek vissza rám, aki mindig is érteni és megérteni akarta a körülötte lévő dolgokat. Állítólag sohasem fogytam ki a kérdéseimből. Sőt, a mindenre egy idegesítő “miért?”-tel visszakérdező korszakomat is csak nagyon lassan és nagyon nehezen hagytam magam mögött. Később aztán az iskolában nagyon sok csoporttársamnak én segítettem. Általában nálunk gyűltünk össze leckét írni, és mindig én voltam az, aki a többieknek elmagyaráztam a tananyagot. Így aztán valahol adta is magát a dolog, hogy felnőttként tanításra adtam a fejem, és tanár szakos diplomát szereztem az egyetemen.

A tudásszomj szerencsére az egyetem évek után sem apadt el bennem. Folyamatosan olvasok, leginkább olyan könyveket szeretek a kezembe venni, amelynek a szerzőjét még nem ismerem. Emellett a saját szakterületemen egymást érik a továbbképzések, tanfolyamok, amelyeken részt veszek. Szakmai és tudományos konferenciákra is szívesen ellátogatok, egyszóval nekem egyáltalán nem teher a tudományos létezés. Ugyanakkor az élet más területeivel már sokkal inkább hadilábon állok. Így amikor arról volt szó, hogy a régi torna szertárt átalakítjuk az iskolában, és archív dokumentumokat, iskolai kupákat érmeket fogunk itt tárolni, én csak bólogattam a lelkes kollégák javaslataira. Végül addig bólogattam, hogy rám bízták, hogy rendeljem meg az új irodaszertárba való salgó polcokat.

STATIKUS POLCRENDSZER | RackingLog polcrendszer

Na, ez már igencsak kihívás elé állított, korábban azt sem tudtam, eszik-e vagy isszák ezt a bizonyos salgó polcot. Így aztán a legjobb barátom, a Google segítségét vettem igénybe, és elkezdtem keresgélni a lehetőségeket. Így jött velem szembe a megoldást már-már kiabáló szalagcím: STATIKUS POLCRENDSZER | RackingLog polcrendszer! A link a Rackinglog oldalára vezetett, én pedig gyorsan oda is klikkeltem, hogy lássam, mivel is állok szemben. Az oldalon aztán minden hasznos infót össze tudtam gyűjteni a salgó polcokról, végén úgy éreztem, valóságos salgó polc professzorrá avanzsálódtam, és ez hihetetlenül jó érzéssel töltött el. Megtudtam például, hogy a salgó polc rendszer gyakorlatilag nem más, mint egy hatalmas, acélból készült polcrendszer, variálható elemekkel. Egy Ikeás, fémszerkezetes tároló, nagyon leegyszerűsítve, és persze némi túlzással, persze.

STATIKUS POLCRENDSZER | RackingLog polcrendszer – minél jobban ízlelgettem ezt a szalagcímet, annál szimpatikusabbá vált a téma. Megtudtam például, hogy salgó polc az tulajdonképpen nem más, mint egy nagyon nagy teherbírású, raklapos állvány, amelyet kifejezetten raktárhelyiségekbe, adott esetben nehéz dolgok tárolásra ajánlanak a szakemberek. Ezen belül is a Rackinglog polcrendszer kialakításának egyik nagy előnye, hogy igen sokoldalúan alkalmazhat, és igény szerint akár átalakítható is. A polcokat ugyanis könnyűszerrel lehet magasabbra vagy alacsonyabbra hagyni, ha az adott tárgyak tárolása változtatást igényel a polcrendszer kialakításában. Ezen felül a Rackinglog raklapos állványok egységeit közvetlenül, minden oldalról el lehet érni, ami szintén nagy könnyebbséget jelent a pakoláskor.

A következő tanítási napon aztán nagy büszkén mutattam a kollégáknak, hogy rátaláltam a megoldásra. Legalább olyan zseniális ötletként tálaltam nekik, mintha minimum a spanyol viaszt találtam volna fel. STATIKUS POLCRENDSZER | RackingLog polcrendszer – az ötlet egyébként a kollégák tetszését is rendkívül elnyerte. Így aztán a nagyszünetben fel is kerestük telefonon a Rackinglog munkatársait, hogy leadjuk a rendelést az iskolánk számára. A Rackinglog emberei nagyon segítőkészek voltak, minden kérdésünkre kaptunk választ a beszélgetés során, és még a rendelésünket is sikerült véglegesítenünk. Ti vásároltatok már tőlük?